Under træet er der pakker gemt til…

fra Four-esses.dk

Et spil der indeholder to sværhedsgrader.
En begynder udgave som anbefales fra 3 år og op efter og en lidt svære udgave, hvor det gælder om at arbejde sammen to og to. Denne udgave anbefales fra 6 år og op efter.

Vi har hen over julen afprøvet dette spil med stor succes. Jeg valgte at eleverne skulle prøve den første udgave som er en blanding mellem et vendespil/ huskespil og banko.
Det har været sjovt for eleverne og de har selv valgt at spille dette spil i legetimerne. Et godt spil der hjælper børnene med indlæring og styrker hukommelsen.

Se alle de spændende spil fra https://four-esses.dk/

Efter at have lært den første udgave af spillet begyndte vi på den anden og det blev et spil med mange udfordringer. Taktik og samarbejde er nøgleordene og der blev til tider brugt store gloser mellem børnene når det ikke altid lykkes for dem at vinde.
Et forholdsvis nemt spil at sætte sig ind i og det giver en, som børnehaveklasseleder, mulighed for at iagttage hvilke elever der er gode til at arbejde sammen og hvilke elever der skal øve sig noget mere.

Vi er nu i februar måned og jeg havde regnet med at dette spil, som det ligger op til, er et sæson-spil. Det skal siges, at jeg er blevet meget klogere.
Eleverne vælger stadig at spille spillet og de griner og hygger sig hver gang de er i gang med at finde de eftertragtede pakker der skal placeres på deres juletræ.

Det er uden tvivl et spil der rummer stor læring både for børn og voksne og jeg kan ikke andet end, give spillet den bedste anbefaling. Er du på jagt efter et sjovt, pædagogisk og socialt læringsspil til børnehaveklassen, skal du ikke lede længere.

Scroll to Top