Time Timer fra Fouresses

Time timer er et ikke helt almindeligt ur der gør tiden visuelt for børnene i børnehaveklassen.
Uret bruges som nedtællingsur og kan sættes fra 1 min. til 59 min.
Produktet har nogle gode tydelige tal og en meget markant rød farve der viser hvor lang tid der er tilbage af den givne tid.

Tiden stilles direkte på skiven, hvilket gør det store ur enormt praktisk. Man skal ikke til at hive det ned af væggen for at stille det på bagsiden som ved mange andre ure.

Jeg har testet Time timer i klassen for at finde ud af hvordan eleverne bruger det. Opfindelsen har overrasket mig meget positivt.

Den første dag vi modtog uret og fik det hængt op var børnene allerede meget nysgerrige, som med alt andet nyt i klassen. Jeg forklarede børnene, hvordan uret virkede og hvad vi eventuelt kunne bruge det til i klassen.

Jeg kan ikke lægge skjuld på at jeg er meget begejstret for denne simple opfindelse. Vi har testet uret i to måneder og idag bruger vi uret til næsten alt vi laver i klassen.

Time timer er blevet en naturlig del af vores hverdag og den falder utrolig godt i tråd med vores dagsplan, hvor jeg har pictogram billeder hængende så eleverne kan følge med i dagens forløb.

Børnene er helt vilde med uret og vi bruger det i flere sammenhænge.
bl.a når vi skal spise madpakker, lave opgaver, venter på frikvarter, laver sjove lege, skifter til ny time, spiller spil, osv.
Time timer er en nem måde at give børnene et godt grundlag for at lærer klokken og få en fornemmelse af timerne og dagens længde.

Når tiden i børnehaveklassen bliver visuel oplever jeg at der falder en naturlig ro på “hvornår” spørgsmålene; Hvornår skal vi ud?, hvornår skal vi spise?, hvornår er vi færdige?, hvornår må vi lege?, hvornår skal vi på biblioteket? efter indkøringen af uret oplever jeg meget sjældent disse spørgsmål. Elverne spørger i stedet om vi ikke skal “stille uret” som de siger.

Jeg vil give mine bedste anbefalelser til dette produkt som gør læring og forståelse af tiden til en leg for børnene.

Du finder alle modellerne af uret her

Scroll to Top