Simpel Transfer Pro

Så er det slut med at bruge timer på at få samlet elevernes produkter på computeren eller på en ipad. Mange gange oplever man at det hele er smart og nemt, at arbejde med i forskellige apps der styrker bogstavsindlæring, matematik, det skriftlige arbejde osv. men når vi har taget de mange billeder eller lavet de flotte video optagelser, så får de desværre alt for ofte lov til at blive liggende, da vi ikke har tid til, at finde kabler og andet gear frem. så vi kan  overføre elementerne.

Med simpel transfer bliver det ikke nemmere.

Jeg har tit haft problemer med så simpel en ting, som at overføre billeder fra min telefon til forældreintra. Det system duer bare ikke til smartphones. Men med simpel transfer kan jeg via et link få adgang til alle mine billeder og videooptagelser på min telefon fra en hvilken som helst af skolen pcer. FANTASTISK!

Du kan også vælge at eleverne skal løbe rundt med hver deres ipad og filme eller tage billeder til et givent undervisningsforløb. Efterfølgende tænder du din Ipad og eleverne kan ved hjælp af 3 klik overføre alle deres billeder til din ipad.

Simpel transfer findes i en gratis udgave og en pro udgave

Pris kr. 25,-

Appen får hele 4 stjerner da dette er et meget brugbart værktøj der sætter os i stand til at arbejde videre didaktisk unden at blive bremset at delingsproblemer og tidsspild.

Se hele vejledningen her og kom godt fra start

Vores vurdering på

BHKL water mark

4stjerner

De forskellige apps får en samlet vurdering ud fra følgende 6 kriterier

  • Understøtter de 21. århundreds læringskompetencer
  • Understøtter de forenklede fællesmål, herunder lærermålstyret undervisning
  • Understøtter leg, bevægelse, fantasi og dermed generel indlæring og lyst til læring
  • Udnytter digitale muligheder innovativt og intuitivt for brugeren
  • Kan bruges af både eleverne og læreren
  • Generelt et fagligt stærkt læringsværktøj for elever og lærere

god

Se mere om grundlaget for vores vurdering af de enkelte apps her.

Scroll to Top