Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/xn--brnehaveklasseleder-v7b.dk/public_html/wp-content/plugins/wpdm-archive-page/wpdm-archive-page.php on line 510
Retningslinier for brug af Børnehaveklasseleder.dk - Børnehaveklasseleder.dk

Retningslinier for brug af Børnehaveklasseleder.dk

Som bruger af Børnehaveklasseleder.dk accepterer du følgende regler og retningslinier for denne hjemmeside.

  • Brugen af Børnehaveklasseleder.dk er helt gratis.
  • Børnehaveklasseleder.dk er en non-profit hjemmeside med det ene formål at dele inspiration til undervisning i de yngste klasser.
  • Du må frit printe, dele, ændre og sende materialer hentet fra Børnehaveklasseleder.dk
  • Enhver download fra Børnehaveklasseleder.dk sker på eget ansvar.
  • Vores downloadside er en blanding af mange forskellige materialer, som er blevet tilsendt, hentet eller udarbejdet af forskellige brugere. Skulle der mod forventning være uploadet et materiale der strider imod copyright loven, bedes du/ I rette henvendelse til info@børnehaveklasseleder.dk så vi kan få dette fjernet omgående.
  • Du er alene ansvarlig for indholdet af dine downloads, og du indvilliger ved brug af siden I at holde ejeren af domænet Børnehaveklasseleder.dk skadesløse for ethvert krav, rejst på grundlag af indholdet af downloads fra siden.
  • Ved din tilmelding af vores nyhedsbrev giver du accept til, at Børnehaveklasseleder.dk må sende dig mails med relevant information om produkter, nyheder og andet tiltag på siden. Ingen trejede part vil modtage dine informationer ved tilmeldingen. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. 
    Teenager_Cartoon_Character-03

Husk også vores Facebookside

Rigtig god fornøjelse med Børnehaveklasseleder.dk

Martin Lindved
Hovedadministrator

Scroll to Top