Opdatering på Børnehaveklasseleder.dk

😄 Webside opdatering på Børnehaveklasseleder.dk 😄
 
Siden trænger til en opdatering og i den forbindelse har jeg besluttet mig for at gøre det sammen med lanceringen af vores nye kommuniktionsplatform på skolerne, Aula.
Jeg bibeholder selvfølgelig funktionerne som de er på siden og forsøger så vidt det er muligt at holde på stilen.
I forbindelse med opdateringen og redesign af siden vil I derfor kunne opleve udfald i løbet af denne weekend og uge 43.
Siden skulle gerne være tilbage til normal drift sidst på ugen.
Men lad os vende tilbage til Aula. Jeg har den sidste måneds tid læst den ene artikel efter den anden der alle fortæller den samme historie.
Aula er bedre og nemmere..
Ja for forældrene. Det er helt sikkert. For som udviklerne og folkene bag udtaler, så er målet med Aula at skabe en brugervenlig platform for forældre og elever. Men hvad med underviserne?
 
Det handler ikke så meget om det nye smarte vi får på Aula for os lærere og pædagoger, men nok mere om alt det vi mister.
Ja forældreintra er ikke særlig smart og visuelt indbydende, men det har bare så mange funktioner som vi efterhånden ser som en naturlig del af vores hverdag.
For mig personligt kommer det til at betyde at værktøjskassen, der før var fyldt, nu kommer til at være gabende tom med én hammer og måske et par søm eller to, hvis jeg er heldig.
Vi er måske ikke selv klar over det fordi forældreintra efterhånden er noget vi har taget for givet. Så spørgsmålet er hvor meget vi kommer til at savne/ mangle eller om det hele bare bliver nemmere og bedre med Aula som mange bag platformen mener. Vi må vente og se.
Spændende bliver det at følge Aula, når systemet for alvor bliver rullet ud på skolerne fra mandag morgen i uge 43. Jeg håber at systemet viser sig at kunne rumme smarte nye værtøjer der får os til at juble i den nærmeste fremtid.
Men faktum lige nu er at vi kommer tilbage til digitale værktøjskasser der står gabende tomme.
Der er ryddet op på skrivebordet.
Heldigvis virker papir og blyant stadig, spørgsmålet er blot om vi kan huske hvor tændknappen sidder?
Scroll to Top