Hippomini

HippoMini er en super hjemmeside hvis du står og mangler digitale produkter til din undervisning. Det er både kompetente og dygtige mennesker der står bag siden og de er altid klar til at hjælpe dig viderre med en digital undervisning hvor pædagogik og didaktik kommer i første række.

Se alle de spændende produkter og læs meget mere på HippoMini.dk

hippomini_logo

HippoMini – Digitale Læringsmaterialer til Institutioner og Skoler.

Hos HippoMini kombinerer vi de nyeste teknologier med pædagogik. For os handler IT og Leg om meget mere end produkter. Det handler om at udvikle koncepter i børnehøjde, der giver pædagoger og lærere de bedste forudsætninger for at stimulere børnenes færdigheder i bl.a. natur og teknik, sprog og matematik … næring til læring!

Den humoristiske tilgang til arbejdet ses tydeligt gennem den måde hjemmesiden er bygget op på. Det giver en super brugeroplevelse og en troværdighed i forhold til HippoMini som firma. Jeg er f.eks helt vild med deres måde at bruge statistik:

Hos HippoMini har vi tilsammen 34 børn, hvilket svarer til 2,62 pr. ansat, så kom ikke og sig at vi ikke kender vores målgruppe!

På Børnehaveklasseleder.dk kan vi kun varmt anbefale at du bruger dem næste gang der skal investeres i digitale læremidler til børnehaven eller skolen.

Scroll to Top