Gratis tilmelding

Det var dengang 🙂

I dag klikker du blot på Gratis tilmelding, skriver din email og en valgfri kode.
Velkommen til Børnehaveklasseleder.dk anno 2014

Børnehaveklasseleder.dk er Danmarks nye forum på Internettet for børnehaveklasseledere, pædagoger, lærere og forældre i indskolingen. Ideen bag Børnehaveklasseleder.dk er at vi kan samle alle de fantastiske ideer og tanker vi besidder! Her har vi muligheden med et enkelt klik, at kunne dele og trække på hinandens ideer, materiale, erfaringer og tanker, så flere børn i landet, kan nyde godt af netop jeres super sjove lege, undervisning og historier. Som forældre på børnehaveklasseleder.dk får man mulighed for hurtigt og nemt at søge viden omkring skolestart på Internettet. Spørgsmål omkring start i børnehaveklassen eller andet kan stilles i et åbent forum. Siden opstarten 23. januar 2009 har flere end 500 børnehaveklasseledere tilmeldt sig Børnehaveklasseleder.dk og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi ses på Børnehaveklasseleder.dk Martin Lindved Børnehaveklasseleder Skansevejens Skole, Fredericia Hovedadministrator på Børnehaveklasseleder.dk

På Børnehaveklasseleder.dk kan du blive medlem på 3 måder

1: Brugergruppe for Børnehaveklasseledere Er du børnehaveklasseleder eller pensioneret børnehaveklasseleder, har du muligheden for at: – Uploade din profil med billede. – Internt forum kun for børnehaveklasseledere. – Kommunikere med alle dine kollegaer i hele Danmark. – Internt besked system mellem alle medlemmer. (kendt fra skoleintra) – Direkte chat med online brugere – Uploade nye ideer og undervisningsforløb med billeder, video, lydfiler og links. – Søge og hente/downloade alle nye ideer og undervisningsforløb – Diskutere med, og få hjælp af, kollegaer i et internt forum. – Søge på alle problemstillinger. – Hjælpe og svare på spørgsmål stillet af kollegaer og forældre fra andre skoler – Hente inspiration til skolestart, elevplaner, klassepædagogik og undervisningen. Det bedste er… Du bliver en del af en større, bredere, bedre og hurtigere kommunikation mellem os børnehaveklasseledere i hele landet og i din kommune.
2: Brugergruppen for forældre Er du forældre og har brug for inspiration, eller er du bare nysgerrig efter, at vide, hvad dit barn skal kunne når han eller hun skal starte i skole. Får du følgende muligheder – Upload din profil med billede – Intern besked system mellem andre forældre/medlemmer. (kendt fra forældreintra) – Diskutere med andre forældre. – Få svar på spørgsmål i et internt forum med børnehaveklasseledere. – Søge og hente/downloade alle nye ideer og undervisningsforløb til børnehaveklassen – Søge på alle problemstillinger i vores forum. – Hente inspiration til skolestart og meget, meget mere.
3: Skolestarts brugergruppe: Er du ansat i indskolingsmiljøet eller arbejder i børnehave kan du få samme fordele som forældregruppen ved at tilmelde dig.Gratis tilmelding klik her!
Scroll to Top