Gratis julehistorier med Stig Seberg

Julen banker på døren hos alle de små børnehaveklasser og traditionen tro, er klasserne fyldt med spændte elever. Nogle gange tager spændingen dog overhånd. Larmen og støjen får lige en ekstra tand på volume knappen.

Men Stig Seberg har en mulig løsning jeg er sikker på vil blive velmodtaget i alle børnehaveklasser. En mulighed for at få støjen, larmen og stress niveauet til forsvinde og afløses af julefreden i en tid.

Via mindfulness teknikken har Stig Seberg indtalt historier til børn i alderen 5-9 år. Historier der sætter fokus på den efterhånden manglende nærvær i vores lille eventyrland.

Stig Seberg mener at både forældre og alle der har kontakt med børnene i deres hverdag, må være bevidst omkring det, til tider manglende nærværd i fællesskabet.

Som børnehaveklasseleder kan det ind imellem være svært, at være nærværende, når vi står alene med 28 elever. Men vi kan rådgive og vejlede børnenes forældre til at vægte nærværet. Nærvær er nemlig en forudsætning for læring og derfor essentielt for succes i fællesskabets læringsrum.

at læring altid tager sit udgangspunkt i leg, eksperimenter, efterligning, drømme og håbefulde forventninger, foruden meningsfuld syslen, når især de voksne både gider holde sig på afstand eller være nærværende – men ellers kun være totalt og absolut nærværende, når børnene og de unge selv spørger dem til råds

Citat: Jørn Martin Steenhold – Legetøjsforsker

Stig Sebergs historier er med til at skabe rum for det manglende nærvær. I børnehaveklassen har Stig Sebergs fortællinger en rigtig god platform og afsæt til at sætte fokus på nærvær i skolen og hjemme hos elevernes forskellige familier.

Alle på Børnehaveklasseleder.dk kan  gratis downloade og afprøve en skøn julehistorie med stemmen der har samme klang og mest af alt minder om Thomas Winding , kendt for bla. at have indtalt Alfons Åberg og Emil fra Lønneberg.

Du kan finde alle Stig Sebergs fantastiske fortællinger til fornuftige priser lige her

http://bog.nu/navne/stig-seberg

Eller låne dem fra Ereolen her

https://ereolen.dk/search/ting/phrase.creator%3D%22Stig%20Seberg%22

Forbered dig allerede nu på Julen i børnehaveklassen og hent Julehistorien helt gratis lige her

Det lille Juleegern

http://historienom.dk/det-lille-juleegern/

Historien-om-nisserne_web

Ud over den gratis historie kan du udvide med julemappen med følgende historier.

Drengen som var halvt nisse og halvt menneske
– inspireret af Sofie og hendes mor via fb-gruppen
Den gamle trækælk
De 3 nisser på loftet
Den lille musefamilie
Kravlenissen
Det lille juleegern
– inspireret af en pige som har et udstoppet egern på sit værelse

Nisserne i Ellesumpen
– inspireret af Trine som har skrevet til mig i fb-gruppen

Den gamle Nisse

Vi kan kun varmt anbefale Stig Sebergs hyggelige fortællinger her på Børnehaveklasseleder.dk

Rigtig god lytte lyst

Scroll to Top