Glædelig Jul

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig jul og håber I får et fremragende 2014. Et nytår der kommer til at udfordre alle børnehaveklasseledere i landet.

Jeg glæder mig til vi ses på Børnehaveklasselederforeningens årsmøde hvor jeg er blevet inviteret til at holde oplæg omkring mit syn på vores job nu og i fremtiden.

Tirsdag den 18. marts kl. 11.00-13.00

“Den Digitale Børnehaveklasseleder – v. 2.0”. Instruktør: Martin Lindved

Didaktik, pædagogik og teknik – hvordan takler du som børnehaveklasseleder fremtidens digitale udfordringer? Siden 2008 er det faglige krav blevet større og større i børnehaveklassen. Fra 2010 skyllede så den digitale udvikling indover skolerne, og vi står nu i en situation, hvor teknik er blevet lige så vigtigt som vores didaktik og pædagogik i den daglige undervisning. Men hvordan skal vi i fremtiden forholde os til teknikken, og er det digitale univers virkelig så vigtigt i børnehaveklassen?

Børnehaveklasseleder Martin Lindved vil gennem eksempler fra sin dagligdag vise, hvordan kombinationen af didaktik, pædagogik og teknik kan gøre det muligt at implementerer og undervise med It uden de helt store tekniske kompetencer.

Kom og bliv inspireret til en hverdag hvor elevernes evner bliver fremhævet, og hvor dine pædagogiske kompetencer bliver altafgørende for, at eleverne kan bruge digitale midler med faglig succes i klassen.

Læs hele programmet her

Jeg håber vi ses

Profil Martin

/Administrator og børnehaveklasseleder Martin Lindved

Scroll to Top