Easi Scope – digital mikroskope

På Børnehaveklasseleder.dk er vi vilde med nye digitale gadges og udstyr der kan transformeres og bruges i det didaktiske arbejde med eleverne.

Vi har fået en serie af digitale mikroskoper fra HippoMini til test. Den første her hedder Easi-scope og er nok det mest fantastiske stykke legetøj jeg har set til børnehaveklassen længe.

Den kan bruges trådløs via en ipad eller tablet. Alt hvad mikroskopet ser, kan der tages billeder af, eller laves film af direkte fra ipaden.

Ikke nok med det, men Easi-scope  kan også logge på flere ipads på samme tid, så en hel klasse kan se og optage det mikroskopet fokusere på.

Jeg har afprøvet mikroskoperne i forskellige klassetrin fra 0-6. klasse og alle har den samme reaktion. De er fanget og meget engageret i emnerne vi arbejder med. Flere af eleverne har sat dette lille vidunder højest på ønskesedlen.

Eleverne har også brugt den til at tjekke om de havde fået lus. Vi har haft en periode med lus som alle andre skoler og tanken faldt hurtigt på, om vi ikke skulle se, hvordan de så ud. Vi fandt ikke nogen, denne gang…

Så er øjnene ikke hvad de har været, kan jeg helt klart anbefale at alle sfo´er og børnehaver anskaffer sig et digitalt mikroskop.

Se vores lille test film for mere info og besøg http://hippomini.dk og se deres store udvalg af digitale mikroskoper

Endelig kan vi få natur/teknik undervisningen helt tæt på i klasselokalet.

Scroll to Top