BørneLivProshop.dk

Ny internetportal der både giver helt unikke superpriser på møbler, bålpladsudstyr, naturting, cykler, legepladser og musikinstrumenter, samt er inspiration til arbejdet med børnene!

BørneLivPro-shop er den eneste Internetportal i Danmark, der giver ansatte i børnehaver og skoler mulighed for at hante inspiration indenfor “De 6 lærerplanstemaer” og for produkter til disse. Samtidig er BørneLivProshop et virtuelt udstillingsvindue for producenter og forhandlere til pædagogere/lærere og ansatte i instituationer, børnehaveklasser, Sfoer samt indskolingen generalt.

BørneLivProshop.dk har i løbet af kort tid positioneret sig som førende formidler af produktnyheder og trends indenfor produkter som kan bruges i forlængelse af “De 6 Lærerplanstemaer”
Denne succes skyldes ikke mindst den viden BørneLivPro-shop.dk har i forlængelse og leveret viden og materiale Borneliv Pro A/S

Står du og skal til at invistere i nye materialer og produkter til børnehaveklassen, skolen eller børnehaven, så smut forbi BorneLivPro-shop.dk og se de mange muligheder.

Scroll to Top