Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/xn--brnehaveklasseleder-v7b.dk/public_html/wp-content/plugins/wpdm-archive-page/wpdm-archive-page.php on line 510
Aula - Vejledningsvideoer - Børnehaveklasseleder.dk

Aula – Vejledningsvideoer

Har du som så mange andre heller ikke haft tid til at sætte dig ind i hvad Aula kommer til at betyde for din digitale arbejdsgang over de næste par år?

Så kan du roligt starte her.

Jeg har samlet en række vejledningsvideoer fra udviklerne der giver dig det første indtryk af, hvad der venter og måske kan hjælpe dig godt fra start.

Status:

  • Aula er et beskedsystem hvor du kan kommunikere med din forældregruppe, elever og kollegaer
  • Aula har et galleri du bare skal springe over som det ser ud nu. Brug i stedet platforme som Skoletube, Minuddannelse, Google drev eller Microsofts Onedrive afhængig af din kommunens abonnement og link til klassens billeder via Aula
  • Dokumentarkiv i Aula – Brug den kun hvis det er absolute nødvendigt og forvent ikke at du nogenside finder dine dokumenter igen. Brug i stedet Google drev, Microsoft Onedrive eller ligende med mulighed for en mappestruktur. Der kommer uden tvivl en mappestruktur i Aula, men den er ikke på tegnebrætte endnu.
  • Indkaldelse til møde, skole/hjem samtaler og ligende. Ja den kan helt sikkert bruges, men den har stadig mange børnesygdomme når den kommer i hænderne på en underviser fra det danske skolesystem. Mit råd. Brug den og følg løbende opdateringerne så du kommer til at kende systemet godt.
  • Aula har en kalender – Ja og den kan bruges men er meget lidt overskuelig. Smidt dine datoer ind i kalenderen og brug den, men kør en kalender ved siden af du stoler på. F.eks. på din mobil.
  • Aula har Widgets og hvad er det: Widgets er små tilføjelsesprogrammer som har til formål at snakke sammen med Aula og en ekstern platform/ program. Lad os sige du vil give forældrene mulighed for at se hvilke bøger deres barn har lånt på skolebiblioteket. Det kan en widget vise. Du kan se listen af levenrandører der arbejder på widgets til Aula lige nu – aula widgets skema 2019 oktober

Lær mere om Aula her

Scroll to Top