Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/xn--brnehaveklasseleder-v7b.dk/public_html/wp-content/plugins/wpdm-archive-page/wpdm-archive-page.php on line 510
Aula! - hvad nu? - Børnehaveklasseleder.dk

Aula! – hvad nu?

Ja hvad nu, Aula bliver rullet ud på alle skoler og børnehaver indenfor det næste års tid. Det betyder at vi skal til at finde nye arbejdsgange og jonglerer rundt med de nye digitale platforme der bliver stillet til rådighed.

Men bare rolig. Her på Børnehaveklasseleder.dk vil vi løbende følge udviklingen og komme med forskellige løsninger til hvordan du kommer godt igennem den næste bølge af tiltag på din arbejdsplads.

Vi tager udgangspunkt i to digitale platforme:

Aula.dk og Minuddannelse.dk

Så har du adgang i din kommune til disse to, kan du se frem til at kunne få inspiration løbende over de næste par år.

Jeg har testet Aula igennem og fulgt processen løbende. Så her er mine bedste råd inden vi kaster os over implementeringen af systemet i vores hverdag og arbejde i børnehaveklassen.

  1. Hav tålmodighed – Aula skal have tid til at blive inkluderet. Et forsigtigt bud på hvornår systemet vil være optimalt til det danske skolesystem lyder fra min side på 3 år.
  2. Erkend det – Tiden er kommet hvor vi skal vinke farvel til Skoleintra. Husk de gode ting der virkede for dig. Aula kan måske noget ligende, men det sker ikke i morgen.
  3. Brug din kreativitet og lav selv din egen digitale portfolio af digitale værktøjer. Det kan kun blive godt!

Der er PT. meget negativ energi omkring Aula. De mange falske positiver om Aula og snakken udenom erkendelsen af, at man ikke har taget de ansattes digitale arbejdsgange alvorlig er selvfølgelig ærgeligt. Men ikke overraskende og burde ikke komme bag på skolefolket.

Jeg ser det dog som en spændende mulighed for at få ryddet op i klassen og gjort rent. Skolen har altid været omdrejningspunktet for udvikling og eksperimenterende tiltag. Det er som jeg ser det, en del af vores fantastiske job som underviser i Danmark.

Så hop om bord og lad os sammen få sejlet vores nye digitale arbejdsgange sikkert i hav. Det bliver helt sikkert en rejse igennem alt slags vejr.

Vejledningsvideoer til Aula

Bliv opdateret lige her

Scroll to Top