ABC Leg

Jeg har fuldt hjemmesiden ABC-Leg udvikling gennem de sidste 3 år og jeg har stadig overrasket over var mange spændende, fantastiske og anderledes lærings elementer Anja Harms kan fremtrylle på hendes side.

Skal I ud og se efter nye ideer til indskolingen eller er du som forældre på jagt efter førskole materiale, så er turen forbi ABC-Leg uden tvivl et must!
Siden er i dag ikke kun utrolig flot og overskueligt bygget op den har også et hav af anmeldelser fra brugere der er mere end tilfreds.
Klik selv en tur forbi, men forbered dig på timers surfing gennem de mange spændende undervisnings materialer
Hvad siger ABC-Leg selv:
ABC Leg er et kvalitetsstempel på lærende og udviklende legetøj samt unikt undervisningsmateriale, som får leg og læring til at gå i ét. Vi udvikler anderledes udviklende legetøj og undervisningsmateriale til børn i alderen 0-12 år som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. dansk, matematik, sprog og social samspil.
Alt vores lærende og udviklende legetøj og undervisningsmateriale udvikles i samarbejde med dygtige og fremsynede lærere, pædagoger, talepædagoger og pædagogiske konsulenter – alle med stor erfaring inden for læring. Vi gør læring til en leg, fordi alle børn lærer bedst hvis de synes det er sjovt og det giver dem den allerbedste succes oplevelse.
Drivkraften bag ABC Leg er:
Anja Harms, IT nørd, designer, konsulent, grafiker, blæksputte og mor til Nicolai 15, Julie 9 år og Oliver 12 år med særlige behov. Anja har sammen med sin mand Flemming startet ABC Leg, for at hjælpe børn til at opnå deres potientiale her i livet.
Scroll to Top